tirsdag 11. september 2012

Gruppresor till New York

I det läget som den nuvarande världsekonomin är i, finns det nu ett dramatiskt behov av att ta vara på tillgängliga pengar och även om vi är ute och reser, måste vi spara och snoka så mycket vi kan utan att ge avkall på det roliga med att utforska en ny stad . Många turistattraktioner i USA är dyra, särskilt i en stad som New York.

Busscharter kan verkligen spara en hel del pengar om du reser i grupp, men det är inte en nödvändighet. Här är ett par fler tips om hur man sparar pengar när du reser till en kulturell varierad och intressant stad som NYC. Busschartertrafik kan ta dig till otaliga turistattraktioner, men inträdesavgift för de flesta av dessa attraktioner är inte billiga. Något som är billigt däremot är ett New York Pass som automatiskt kan ta dig till 70 eller fler populära attraktioner som museer, parker och utställningar. Vad som är ännu mer fantastiskt med denna deal är att du kan köpa en guide från hemsidan, hitta intressanta saker att göra i New York, markera dem, schemalägga dem och lämna listan över till busschauffören och du är på väg.

När du kommer till en ny stad som NYC, kommer busscharterchaufförer berätta att det bästa sättet att spara pengar är att hitta billiga matställen. Gör inga misstag, "att klara sig" med billiga maträtter kommer inte att förstöra din semester här. I själva verket finns det människor som har varit här, ätit på budget matställen och sagt att det var det bästa sättet att få en smak av den lokala kulturen och maten. Vad du kan hitta på de stora restaurangerna är bara prydligare versioner av den lokala maten. För att förstå och lära känna folk här, måste du äta vad lokalbefolkningen äter. Enkelt. Om allt annat misslyckas, bär iväg mot Chinatown där maten är god och billig.

Innan resan är det bästa du kan göra att surfa på nätet och utforska en teaterhemsida för information, rabatter och andra fantastiska erbjudanden och betala för dem online. Till exempel New York Philharmonic Orchestra kör ofta bra erbjudanden på sina hemsidor och ger ut rabatter för studenter och äldre. De besparingarna har visat sig vara betydande när man går i en grupp. Gruppbesparingar, enligt vår mening, är bäst.


studieresor

gruppresa new york

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar